Aspiepower Media

Min viktresa vecka 16

Min viktresa vecka 16

Min viktresa vecka 16

Det var några veckor sedan min senaste inlägg om min viktresa. Anledningen är att det går så jävla segt. Viktväktarna har fortfarande bara digitala möten. Jag har inte varit med på ett enda möte för jag glömmer bort dom hela tiden. Jag har pendlat mellan 69-71 kg i snart ett halvår nu och jag blir knäpp snart. Mitt största problem är maten. De funkar bra hela veckan till de blir helg och åker hem till mamma och pappa. Det finns godis överallt och det spårar. Vecka 16 blev resultatet +1 kg.

I valet och kvalet

Under påsk var jag jätteduktig och hade med eget godis som jag hade räknat ut pointsen på. De gick bra tills det godis var slut för då gick jag över till det andra godiset. Jag är lite i valet och kvalet att byta till de blåprogrammet. Jag älskar de lila programmet men jag har börjat fundera över om min kropp verkligen gör det. Det är dock svårt att veta eftersom jag fuskar hela tiden.

Träningen går bra

Träningen går iallafall bra. Har snittat 70-80 000 steg och några timmar på gymmet senaste veckan. I morse ställde jag klockan på 07.30 för att gå och lämna Litiumprov och sen drog jag direkt till gymmet och körde 70 min. Jag och Felicia har synkat våra aktivitetsklockor och startat en utmaningen. Vi ska gå 70 000 steg på en vecka + 1 timma på gymmet. Jag har en plan att gå till gymmet två gånger till den här veckan. Men vi får se vad min kropp tycker för jag känner att det är en urinvägsinfektion på G igen.

Kämpa på

Det är bara att försöka kämpa på med maten. Någon jävla gång ska det väl släppa. Kanske borde slänga ut vågen så jag slipper kolla på den. För oavsett om den jävlas med att stå still så är det något som händer med min kropp för jag tappar alla byxor haha. Så de är bara att bita ihop och köra på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *