Min påsk

En vecka sedan sist

Hej kompisar! Nu var det över en vecka sedan vi hördes sist. Det händer inte så mycket spännande i mitt liv just nu under Corona-tider. Varje dag ser ungefär likadan ut och det känns tråkigt att skriva om samma saker om och om igen. Men här kommer en liten uppdatering på vad som har hänt sedan sist. I onsdags skulle jag och min kontaktperson till gymmet men hon blev sjuk så jag gick dit själv. De är ganska coolt ändå för det är bara några veckor sedan som jag inte vågade att gå dit själv och nu gör jag det utan att tänka efter.

Skogspromenad

I torsdags blev det en härlig promenad med Felicia. Vi satsar på att ta en promenad i veckan och det är så mycket roligare att gå ihop med någon. Sen kan man prata om speedway samtidigt haha;) Den här gången blev det en tur på Skoghall. Jag tycker det är kul att testa nya vandringsleder. Vi har så många fina i närheten som man inte vet om.

Min påsk

Efter promenaden satte jag mig i bilen och åkte till Hagfors och återförenades med bästa B. Det blev ett lugnt påskfirande i Hagfors med serie-maraton och en och annan promenad.  På söndag blev det en utflykt till Brattfallet. Bilderna talar för sig själv så här kommer en hög med bilder från min påsk.

 

 

 

2 svar på ”Min påsk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen