Helgen i bilder

Helgen i bilder

Helgen spenderades som sagt i Hagfors.  Solen sken och Bebbsan har fått vårkänslor.  Hon ligger på inglasade altanen och steker och tror att hon är en utekatt nu. Hon är kvar i Hagfors nu för jag tyckte att det var synd om henne att åka fram och tillbaka till Karlstad så hon fick stanna kvar och njuta på altanen.

Matlådor till mormor och morfar

Jag har lagat mycket mat i helgen. När jag ändå inte hade något att gör så passade jag på att göra matlådor till mormor och morfar som så många andra äldre spenderar största delen av tiden innomhus. De blev sex portioner Korvstroganoff och fyra portioner lax. Gjorde också bakad potatis till mamma och pappa. De är roligare att laga mat när man gör det till andra.

Blev ingen vilodag

Eftersom jag hade gått så mycket under veckan så tänkte jag ta en vilodag. Så åkte med mamma ner till mormor och morfar för att lämna matlådorna och sen gick jag ca 2 km hem. Men senare ringde moster och frågade om vi ville med en promenad så det blev ingen vilodag. Jag landade nämligen på 1,3 mil haha. Vila får man göra någon annan gång;)

Över 80 000 steg

Åkte tillbaka till Karlstad i söndags och gav mig ut på veckans sista promenad. Landade tillslut på 83 272 steg + två en halv timma på jobbet. Det är galet! Det är bara ett halvår sedan jag fick ont av att gå över 6000 steg om dagen och inte kunde röra högerarmen utan att få ont. Träningen gör så mycket för mig både psykisk och fysiskt. I dag är det en ny vecka och nya mål väntar. Var iväg till banken i morse sen gick jag direkt till gymmet. Nu har jag ägnat eftermiddagen till så spännande saker som att skriva CV. Tror dock att de är svårt att få jobb i dessa tider men den som lever får se.

 

6 svar på ”Helgen i bilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen