Aspiepower Media

Imponerad av mig själv

Imponerande av mig själv

Jag är imponerad av mig själv. Jag trodde aldrig att jag skulle säga den här meningen. Men i morse var klockan ställd på 08.30 fast jag kunde sova hur länge jag ville. Varför? Jo för jag skulle gå till gymmet. Dit kom jag helt själv. Heja mig!

Rullar på

Träningen rullar på även denna vecka. Är hitills uppe i två och en halv timma på gymmet + 56 700 steg på fem dagar. Det är skönt att träna och det känns att jag orkar mer och mer för varje vecka. Än så länge protesterar inte kroppen och det är jag glad för.

Varmt mottagande

När jag var klar på gymmet åkte jag mot Hagfors. Där jag fick ett varmt välkomnande av sötnosen på bilden ovan som stod och väntade på mig. Nu blir det en lugn helg här med tv-tittande och kanske en promenad eller två. Vad har ni för planer för helgen?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *