Vad händer med min viktresa?

Vad händer med min viktresa?

Vad händer med min viktresa?

Det var ett tag sedan jag delade mig av resultatet för veckans vägning. Vissa kanske tror att jag har gett upp men det har jag verkligen inte. Anledningen till att jag inte gjort det är för att Vikväktarna kör sina möte på webben pga Corona så jag väger mig inte där. Även om jag vet att min våg väger nästan exakt 0,3 kg mer så känns det inte som på riktigt. Därför delar jag inte av mig av resultatet i nuläget. Förövrigt finns det inte så mycket att redovisa för jag studsar bara upp och ner som en jävla studdsboll men jag kämpar på.

Vad händer med min viktresa?

Händer något

Även om de går segt på vågen så händer det saker med min kropp hela tiden. På sex veckor tappade jag 11 cm runt magen. De märks att jag tränar mer nu och vad det gör med kroppen. De är kanske också en anledning till att det står lite still på vågen. Men de är bara att fortsätta kämpa. Vill så gärna ner till 67 kg så jag ligger på rätt sida strecket för att bli guldmedlem igen. Jag köttar på bra med mina promenader. I går blev det en promenad med Felicia på 4 km. Det är lite roligare när man har sällskap. Sen körde jag en promenad till och kom upp i totalt 10.05 km. 18,02 km på två dagar. Nu ska jag gör mig klar för att gå till gymmet. Så träningen är det inge fel på iallafall.

Vad händer med min viktresa?
Vårtecken i Karlstad

 

2 svar på ”Vad händer med min viktresa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen