Aspiepower Media

Årets första antibiotika

Bloggsvacka

Hej kompisar! Hoppas att allt är bra med er? Mitt liv flyter på sakta men säkert men är fortfarande sjukt tråkigt och jag har inget spännande att skriva om. Jag har verkligen kommit in i en riktig bloggsvacka. Vad vill ni att jag ska skriva om? Kom gärna med inspiration! Jag köpte som sagt en ny mobil förra veckan och höjer inspirationen lite i alla fall. Den är så bra så till och med Baby kan ta selfies haha.

Spendera helgen i Hagfors

Helgen spenderades i Hagfors. De blev promenader, god mat och serietittande. En lagom intensiv helg. Förra veckan kom jag upp i 56,44 km, en timma på gymmet och 60 min vattengympa. Passade på att unna mig lite godis.  Jag var sjukt sugen så åt det fast jag gick över budgeten men det känns lite bättre när man rört på sig ordentligt.

Melodikatastrofen

Baby var taggad för melodifestivalen eller Melodikatastrofen som jag kallar det för. Det var bara fjäderboan som fattades så hade sett ut som en riktig slagerdiva. De så konstigt med de där programmet. De är ju inte bra och inte alls min musiksmak ändå sitter man där i soffan och kollar på skiten varje lördag. Någon som känner igen sig? Haha.

Farfar 84 år

I söndags var det internationella kvinnodagen men det var också farfars dag. 84 år skulle han ha blivit så jag var och tände ljus på hans grav innan jag och Baby åkte mot Karlstad. Alltså jag vet inte vad jag tycker om kvinnodagen. Många köper presenter och säger gratis men de är väl inte riktigt det som är syftet med dagen? Jag valde att hylla ett gäng kvinnor som inspirerar mig på Instagram. Sen tycker jag att vi kvinnor ska hålla ihop och hylla varandra varje dag.

Peppmåndag

Veckan började bra. Solen sken lite och jag åkte i väg till Åsa på massage. Sen kom mitt boendestöd och vi gjorde en plan för kommande veckor. Såg fram emot att få gå på vattengympan måndag och torsdag och gymmet på onsdag. Men det tyckte inte min kropp var en bra idé.

Urinvägsinfektion

Vaknade upp i går med urinvägsinfektion. Jag har haft ont i magen i några dagar men har haft svårt för att veta vad som är vad. Först kändes det som urinvägsinfektion. Sen kändes det som mensvärk. Sen njursten. Sen IBS. Sen mensvärk igen och sen börja det svida när jag kissar. De är inte lätt när jag har allt man kan ha samtidigt.

Årets första antibiotika

Det blev årets första antibiotika. Eftersom jag har en kur hemma i fall att så behövde jag inte ens ringa läkaren. Fördelen med att va stammis är att man får medicinera sig själv. Så det har blivit två dagar hemma i soffan så tyvärr blev de varken vägning, gym eller sjukgymnastik denna vecka. Måste vila för att bli frisk till söndag när det är dags för årets första föreläsning.

 

 

 

 

2 reaktioner på “Årets första antibiotika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *