Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 ”Du bör isoleras” – Aspiepower Media
Aspiepower Media

”Du bör isoleras”

Isoleras

”Du bör isoleras”

Så här kommer vi nog få spendera den närmsta tiden. I dag kom orden som jag tyvärr har väntat på ett tag:
”Du bör hålla dig isolerad.”😷 Inte för att dom tror att jag har Corona utan för att om jag får det kan konsekvensen bli stor. Som jag tidigare så är jag i riskgruppen pga nedsatt immunförsvar pga en kronisk sjukdom.

Infektion i kroppen

Jag har också en infektion i kroppen. Just nu är mitt nedsatta immunförsvar extra nedsatt passande nog till det som härjar i vår värld.🤔 Dom vågade inte ens släppa in mig på vårdcentralen. Risken att jag smittas med mer saker i väntrummet är för stor. Så jag är behandlad per telefon och har fått en hög med astmamediciner.

Inte rädd

Jag är inte rädd för Corona. Visst den är mer aggressiv än vad vi tidigare mött men jag har fått akta mig från sjuka människor i många år. Jag lyckades även få svininfluensan när den härjade. Jag känner att man inte kan gå runt och var rädd hela tiden för då blir man ju knäppt.

Ingen vet hur länge

De kunde inte svara på hur länge jag skulle låsa in mig så vi får ta en dag i dag. Tur att frysen är full av glass, nutella-lagret på fyllt och att jag har min privata sjuksköterska😺🍦 Tvätta händerna. Tänk på de gamla och sjuka och håll er inne om ni känner er hängiga. Så få som möjligt slipper lida av de här 💖

isoleras

1 reaktion på “”Du bör isoleras”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *