Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Min viktresa vecka 9 och 10 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Min viktresa vecka 9 och 10

Min viktresa vecka 9 och 10

Min viktresa vecka 9 och 10

I onsdags var det dags för vägning igen. Det blev två veckor i mellan den här gången för hade så ont i huvudet förra veckan, så kom aldrig i väg. Vågen visade -0,8 och jag är nöjd med min viktresa vecka 9 och 10. Jag kämpar på och gör hälsosamma val som möjligt. Dom som sett mig utan kläder säger att det syns stor skillnad på min kropp, bara på någon månad. Så i går tog jag fram måttbandet som visade att jag hade tappat 11 cm runt magen på sex veckor. Så även om det går långsamt på vågen så går det framåt.

Träningen rullar på

Träningen fungerar fortfarande lika bra. Jag varvar träningen i bassängen och promenader med träning på gymmet. I onsdags köpte jag gymkort så planen är att fortsätta i de här tempot.  Vecka nio körde jag 69475 steg + 60 min i bassäng. Denna vecka är hittills uppe i 34 669 steg. En timma på gymmet och 60 minuter i bassäng. Kommen göra mig pepp på att börja blogga oftare. Håll tummarna.

er dock hinna med ett antal steg till innan veckan är över. Planen är också att jag ska gå till gymmet själv på söndag. Det känns lite läskigt att gå utan kontaktpersonen då jag inte känner mig trygg där än. Men jag vet att det kommer gå bra bara jag kommer i väg.

Ny mobil

Sen måste jag berätta en annan rolig sak. Jag råkade köpa en sak i förrgår. Finn ett fel på bilden ovan haha… Råkade bli en ny mobiltelefon. Jag har blivit med en Samsung S10. Jag har suktat efter en i månader men nu förtiden när jag står på Litium så är jag inte så impulsiv, så det skulle inte bli någon ny mobil än. Sen ringde Halebop och tyckte att för endast 30 kronor extra i månaden så skulle jag få en ny mobil, då kunde jag inte motstå frestelsen längre. Kanske kan d

1 reaktion på “Min viktresa vecka 9 och 10

  1. Jag hoppas att du tar hand om dig! Jag har själv problem med psykisk ohälse(som du kan läsa på min blogg). Jag har också haft problem, eller har väl, med ätstörningar. Det är viktigt och kul att träna, men kom ihåg att göra det för hälsan och inte för viktnedgången. Bara ett tips. Ta hand om dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *