Min julafton i bilder

Godjul

Hej kompisar! Jag hoppas att ni haft en bra julafton och juldag. Vi började julafton med att ta den traditionella julbilden på mig och Baby. Hon tycker inte direkt att det är det roligaste hon vet. Bilden ovan blev ganska bra men bilden nedan visar hur större delen av fotograferingen såg ut haha.

Jul hos moster

Efter fotograferingen packade vi med oss att julklappar och gick till moster som bor ca 50 meter bort. Det blev en lugn julafton med trevligt sällskap och god mat. Det bästa av allt vi kollade aldrig på Kalle. Kalle är väldigt överskattat tycker jag. De är as tråkigt och alla somnar och då sitter jag själv och kollar år efter år fast jag inte ens vill se. I år slapp jag yay!

Mina julklappar

Här nedan kommer bilder av några av mina julklappar. En del var nedpackade så orkade inte packa upp alla men visar en del iallafall. Sen har jag ju redan fått min Garmin aktivitetsklocka i tidig julklapp.  En bra julafton blev det iallafall. Hur var din jul? Fick du vad du önskade dig i julklapp?

En ask jag tänkte ställa bredvid TV:n och ha ljus i.
Pengar till resan.
En ljuslykta till Josefin Nilssons minne. Ville inte packa upp den innan jag kommer hem så ni får se en riktig bild senare.

Ett svar på ”Min julafton i bilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen