Aspiepower Media

Garmin Vivomove HR – Mer än bara en klocka

Garmin Vivomove HR

Garmin Vivomove HR – Mer än bara en klocka

Jag var varit väldigt snäll i år, så snälla så jultomten dök upp redan i oktober. Eller så har jag bara snälla föräldrar för de gav mig nämligen en tidig julklapp. En ny aktivitetsklocka, Garmin Vivomove HR. Min gamla har jag använt dygnet runt i tre år för mig är det så mycket mer än bara en klocka.

Viktigt hjälpmedel

Den är snarare ett av mina viktigast hjälpmedel. Den mäter sömn, stress och menscykeln. Men hjälp av detta kan jag hålla koll på min bipolaritet. Har det varit stressigt ett tag, då är det dags att stressa ner. Minskad sömn flera dagar i rad kan betyda att en hypomani är på G och att det är dags att ta behovsmedicin. Menscykeln är bra för alla att hålla koll på men jag påverkas mer i min sjukdom när det är dags för mens så det är bra att lägga in symtom och lära sig hur ens kropp fungerar.

Garmin Vivomove HR

Snygga och smart

Förutom att vara smart så är den sjukt snygg också. Det finns även andra armband att köpa till så man kan göra klockan mer personlig och anpassa den efter sin egen sak.  Den ligger på ca 2000 kr men jag köpte den här, när det var erbjudande så fick den för 1798 kr. Eller jag fick… mamma och pappa fick haha. Tur att jag har snälla föräldrar. Dyr men helt klart värd priset enligt mig.

Garmin Vivomove HR

Synkar automatiskt

Jag har haft en Garmin viofit 3 förut och på den fick man trycka på en knapp för att den ska synka till telefonen. Den här synkar automatisk då och då och det gillar jag. Då slipper man glömma och de tar hundra år att synka när man inte gjort det på några dagar. Jag glömde det viktigaste! Den är vattentät så jag kan bada med den. De enda dåliga är att det tycker att jag badar för ofta och borde röra på mig mer haha.

7 reaktioner på “Garmin Vivomove HR – Mer än bara en klocka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *