Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Spakväll – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Spakväll

spakväll

Åkte till Södertälje

Vid lunchtid hoppade jag på tåget till Södertälje. Jag ska föreläsa här i morgon. När jag bokade hotell så såg jag att det fanns ett hotell som hade spa. Eftersom de kostade lika mycket som alla andra hotell så passade jag på att boka det. Vill ju inte ge mina uppdragsgivare mer utgifter. Jag är ingen lyxlirare än haha.

Rehaben går framåt

Passade på att testa min arm lite så testade att simma. 15 längder gick bra utan smärta. Ett bra täcken på att sjukgymnastiken i bassängen hjälper. Innan har jag bara klarat simma några armtag innan jag får ont. Vi får väl se hur det känns i morgon.

spakväll

Spakväll

Det blev iallafall en härlig spakväll med bubbel och bastu. Den vanligaste meningen jag hör tror jag är ”Joanna du måste ta det lugn”. Eftersom jag delar med allt jag gör så låter det som jag gör något hela tiden. Men ni glömmer bort att jag inte uppdaterar er när jag gör ingenting. För vem vill läsa om det liksom?

Vet vart min gräns går

De är många timmar varje dag som jag bara ligger i soffan. Ibland blir jag trött på det där tjatet. Jag har aldrig träffat en person som har mer självinsikt än mig. Jag har fullkoll på min kropp och vet vart min gräns går. De kan min samtalskontakt på psyk intyga, för hon säger det ofta. Jag är 32 år snart inte två. Nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska kolla på Svenska hjältar galan och ladda upp inför i morgon.

spakväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *