Aspiepower Media

En bra helg trots allt

Älskar det lila programet

Innan helgen blev ett kaos så var den ganska bra. Mamma kom hit i torsdags eftermiddag och då åkte vi till IKEA. Som jag sagt förut så älskar jag Viktväktarnas nya program. Jag bad att få potatis i stället för pommes och helt plötsligt har man en bra måltid men helt okej många points.

En tur på stan

I fredags blev det både en tur till Välsviken, till Rusta och in till stan. Shoppade bland annat klänningen ovan på HM. Det är lite sjukt ändå att jag hade storlek XXL 2017 och nu har jag storlek S. Det känns som hjärnan inte riktigt hänger med för tror själv att jag är större än vad jag är. Gud jag kan ju inte ha S, men så kan jag det. Så knasigt.

Fikapaus

När man shoppar så behöver man en fikapaus. 37 points gick de på men det var galet gott. Som ni kanske förstått gick mina points så helvete den här veckan men det är bar att kämpa på i dag startar en ny vecka. Dock ska jag på julbord på måndag men ska ha en plan och ska försöka hålla mig till den.

Juliga naglar

Efter fika stunden hade jag en tid för att fixa naglarna. Nu är de röda och redo för jul, lite bling bling fick dom också. Det är sjukt att det bara är några veckor kvar till jul. Jag har verkligen inga julkänslor allt. Vill bara dra utomlands och slippa allt men snart är det dags för det också. Om en månad i dag sitter jag på ett plan till Vietnam.

Hellre arg än död

På lördag kom även pappa till Karlstad. Det ännu en tur till stan. Jag tog en stelkrampsspruta inför resan. De rekommenderade en ny dos om man var över 30. Eftersom jag har en förmåga att slå mig vart vi än är så var de lika bra att ta en. Efter sprutan gick vi till Lars Hjalmar bokhandel där Marie Niljung fanns och signerade sin nya bok – Hellre arg än död.  Marie har förlorat båda sina föräldrar i självmord och hon jobbar med att minska suicide. Hon har tidigare lånat min blogg och skrivit om det här.

Sen blev de kaos

Vi hann äta lunch innan Ds sms kom och allt kraschade samman. Jag bröt i hop och fick åka hem och stoppa i mig lugnande. Efter en stund orkade jag bli med till Mariebergsskogen på julmarknad. Så helgen har varit ganska bra trots kaos. Men som sagt jag orkar inte ens lägga tid och energi på någon som dumpar mig genom ett sms.  Nu kör vi mot nya äventyr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *