Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Allt gick åt helvete igen – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Allt gick åt helvete igen

Du och jag mot världen Bebbsan

Göra slut i sms

I går fick jag ett sms från D. Han skrev att han bara ville vara vänner. Han har tydligen kommit på de så här sex månader senare. Jag tycker att det är sjukt dåligt att man inte ens kan ringa och säga en sådan här sak.

Allt gick åt helvete igen

Allt gick åt helvete. Jag bröt ihop. Livet kraschade samman igen. När man börjar känna att jag vill verkligen leva ihop med den här personen och plötsligt från ingen stans så vill han inte mer. Fast han ville det för en vecka sedan.

Tappat hoppet

Jag orkar fan inte med kärlek mer. Har inte bestämt mig än om jag ska bli nunna eller om jag ska skaffa en flickvän. Jag har tappat hoppet på män. Skämt åsido den där prinsen finns väl där ute någonstans men just nu orkar jag inte leta efter honom.

Lägga fokus på mig själv

Nu kommer jag lägga all fokus på mig själv och Bebbsan. Försöka hitta tillbaka till vardagen igen och ett liv utan D. Gör man slut i ett sms så är man fan inte värd min energi. Jag ber er att inte lämna några onödiga kommentarer, tack!

3 reaktioner på “Allt gick åt helvete igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *