TILLBAKA TILL MÅLVIKT – RESULTAT VECKA 5 OCH 6

TILLBAKA TILL MÅLVIKT – RESULTAT VECKA 5 OCH 6

Tillbaka till målvikt – Resultat vecka 4 och 5

Jag kom ju aldrig i väg till Viktväktarna förra veckan så i dag var det dags för första vägningen på två veckor. Vågen visar – 0,2 kg och jag nöjd trots allt som hänt senaste veckan. Jag har klarat ett julbord. Jag har fuskat och ätit massa lussebullar och sen blev jag ju dumpad också. Sen vägde jag mig hemma förra veckan och vågar -0,8 sedan dess. Så de går lite upp och ner men sakta framåt.

Dags för julbord igen

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå för ska i väg på styrelsemöte och sen väntar ännu ett julbord. Jag har en plan och redan för en vecka sedan fyllde jag i vad jag tänkt äta. Nu gäller det bara att hålla planen och sköta sig resten av veckan. Lyckas jag tappa 0,4 kg i snitt de kommande fyra veckorna så är jag målvikt precis när vi åka till Vietnam. Det är ändå rimligt men egentligen spelar de inte så stor roll. Men jag vill vara så nära 65 kg de går så jag kan unna mig med gott samvete. Men första ska jag överleva ett julbord;)

2 svar på ”TILLBAKA TILL MÅLVIKT – RESULTAT VECKA 5 OCH 6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen