Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Årets första julbord – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Årets första julbord

julbordÅrets första julbord

Jag har varit förkyld och febrig i över en vecka nu och det verkar som skiten inte vill släppa. Tanken var att jag skulle åka hem till Karlstad i söndags men det ville inte kropp så har ställt in alla planer tills i dag. För i dag kunde jag inte ställa in så det var bara att palla sig i väg på årets första julbord. Det var julavslutning med Wink på Elit stadshotellet.

Bekanta lokaler

Precis som vid förra träffen på NWT så var det bekanta lokaler. För de var nämligen där jag fick ta emot mitt pris för ett år sedan. Där jag spelade pingis med Peter Jihde haha. Det var en trevlig kväll med temat värdskap. Maten var också väldigt god och det fanns mycket att välja på så har du planer på att boka julbord så kan jag rekommendera det.

Motionstips

Nu ska jag gå och lägga mig för i morgon ska jag upp för att åka och väga mig. Sen ska jag träffa min kontaktperson vid Bergvik. Eftersom jag fortfarande inte är helt frisk så ska vi promenera inomhus och äta lunch ihop. Det är mitt bästa motionstips, är det dåligt väder åk till ett köpcentrum och gå där. Så smart!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *