Simmat 1 km….

I dag har jag simmat 1 km!

Efter jobbet åkte jag till badhuset och simmade 1 km med min kontaktperson. Nu är jag hemma och har hamnat i soffan, är så sjukt jävla trött. Blir att ta kvällen tidigt i dag, skulle somna redan nu om jag försökte. Men tror inte att det är en smart idé att somna nu. Vad har du gjort i dag?

simmat 1 km

Dagens lunch

 

11 svar på ”Simmat 1 km….

  1. Härligt med simning, och vad duktigt att simma en kilometer! Det är en bra lång sträcka om man simmar i ett sträck

  2. Va duktig du är som simmar
    ja i bland är det svårt men ja kopplar av med nycklar i handen då vet ja det blir en kort o bra stund sen orkar ja kvällen oxå Har du prövat metoden ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen