Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Simmat 1 km…. – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Simmat 1 km….

I dag har jag simmat 1 km!

Efter jobbet åkte jag till badhuset och simmade 1 km med min kontaktperson. Nu är jag hemma och har hamnat i soffan, är så sjukt jävla trött. Blir att ta kvällen tidigt i dag, skulle somna redan nu om jag försökte. Men tror inte att det är en smart idé att somna nu. Vad har du gjort i dag?

simmat 1 km

Dagens lunch

 

11 reaktioner på “Simmat 1 km….

  1. Härligt med simning, och vad duktigt att simma en kilometer! Det är en bra lång sträcka om man simmar i ett sträck

  2. Va duktig du är som simmar
    ja i bland är det svårt men ja kopplar av med nycklar i handen då vet ja det blir en kort o bra stund sen orkar ja kvällen oxå Har du prövat metoden ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *