Girlpower-tema vid NWT

Girlpower-tema vid NWT

I går var jag i väg på nätverksträff med Wink, denna gång var det girlpower tema vid NWT.  Kvällen började med att Emma Sprigg presenterade vad NWT gör mer än att producera ett gäng tidningar.  Sen föreläste Kristin Lönnsjö om att få bättre självkänsla. Utanför stod en foodtruck som bjöd oss på pulled pork.

Kul att vara tillbaka

Det var kul att komma in i NWT’s lokaler igen, jag hade ju praktik där i ett halvår under 2015. Jag trivdes väldigt bra där och i bland kan jag längta tillbaka. Samtidigt som jag tror att jag skulle bli sjukt uttråkad av att bara vara lokalreporter hela dagarna. Jag trivs med att ha det som jag har det i dag. Att jag kan göra allt jag vill samtidigt. Bloggen, sociala medier, föreläsningar, speedway, foto, design och lite frilansjobb ibland.

Stegrekord

Det blev en härlig kväll men jag smet lite tidigare för jag är ju tvungen att ta min medicin 20.00. Ville inte somna någonstans på vägen om jag gått hem vid 21.30 haha. Tanken var att jag skulle gå till torget och ta bussen därifrån. När jag kom dit så skulle jag få vänta i 40 minuter så gick ända hem. Kan har slagit stegrekord den här veckan. På tre dagar har jag gått 29,72 km. I dag blir det en lugn dag. Ska i väg på vattengympa sen kommer D hit. Sen ska jag packa lite för i morgon drar jag till Stockholm.

girlpower-tema

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen