Aspiepower Media

En fredagkväll på hotell i Helsingborg

En fredagkväll på hotell

Man kan äta allt men inte alltid

Tidigt i går morse promenerade jag genom regnet in till stan för att hoppa på tåget till Skåne. Resan flöt på bra men jag fick vänta ca 90 minuter i Göteborg på tåg nummer två. Passade på att äta lunch på MC Donalds. Nu kanske någon tänker men Joanna du bantar ju men med Viktväktarna kan man äta allt men inte alltid. Det fick bli chicken nuggets, morötter och sötsur sås. De blev 9 SP helt okej för utemat.

En fredagkväll på hotell

När jag kom fram till Helsingborg så stod en fotograf som Helsingborgs Dagblad och väntade på mig. Vi gjorde en intervju på telefon förra veckan men nu ville de ha en bild. Jag kommer länka artikeln sen om den kommer ut på nätet. När vi var klara så checkade jag in på hotellet och lämnade mina saker sen gick jag och köpte chips. Bestämde för flera dagar sedan att jag skulle unna mig det när det blir en fredagkväll på hotell helt ensam.

Bästa med hotellet

Det bästa med hotellet var att jag fick badkar, det är nästan så man kan tro att de läst min blogg haha. Så ett bad fick de bli annars blev det en lugn kväll på hotellet. Psykolog A sa en gång att det är bra för mig att bo ensam på hotell i bland, då kan jag öva på att göra ingenting. Så det har jag försökt göra.

Måste hålla planen

När ni läser det här så ligger jag troligen och sover. De blir lite sovmorgon innan det är dags att äta frukost. Det är det jag är mest nervös över, hotellfrukosten. Jag har gjort en plan för vad jag ska äta den här veckan för att få det att gå ihop. Där i ingår utemat flera gånger och chips. Det gör att budgeten är tajt och måste följa den om det ska gå lika bra som förra veckan. Så i dag måste jag motstå frestelsen som fika och sånt. Heja på mig för jag kommer behöva det!

1 reaktion på “En fredagkväll på hotell i Helsingborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *