Home Vardag Jag är stolt över mig själv

Jag är stolt över mig själv

by Joanna Halvardsson

Jag är stolt över mig själv

Sov hela vägen

Vid 22-tiden på fredagkvällen satte jag och mamma oss i bilen och åkte mot Torsby. Vi skulle nämligen med en bussresa till Ullared som utgick därifrån. Jag somnade direkt vi lämnade Torsby och vaknade uppe när vi stanna för att chauffören skulle vila. Var vaken i ca 20 min sen somnade jag om och vakna av att chauffören hälsade oss välkomna till Ullared. Haha skönt att vakna upp utvilad.

Kaos

När vi skulle ställa oss i kö vid 07.30 så hade de redan öppnat så det var bara att kliva rakt in i de stora gula varuhuset. Då var det lugnt och skönt men när klockan närmade sig 11 så var det kaos. Man kunde knappt gå med vagnar och ta sig fram. Vi shoppade fram tills 14 och kom ut 3900 kronor fattigare.

Jag är stolt över mig själv

Jag är stolt över mig själv

Jag är stolt över mig själv. Tre dagar innan vi åkte gick jag in på GEKÅS hemsida och kollade menyn för restaurangen. Redan där och då bestämde jag mig för vad jag skulle äta. Så när jag kom fram så var allt jag skulle äta under dagen inlagt i appen. Då hade jag koll och viste att jag kunde unna mig en lussebulle och veckan skulle ändå gå ihop. Det var extra lägligt att viktväktarna släppte sitt nya program denna vecka så potatis blev gratis.

Jag är stolt över mig själv

Nervös för godishyllan

Dagen flöt på och jag följde min plan. Jag var dock nervös för att komma till godishyllan. Jag vet hur det brukar vara. Mamma frågar om jag vill ha godis. Jag svarar nej. Hon frågar igen. Jag svarar nej. Hon frågar igen. Jag svarar ja. Men nej den här gången blev de inge godis. Det blev fruktsallad, blåbär och Viktväktar-snacks. Heja mig!

Medvetna val

Planen gällde hela dagen och jag visste att vi skulle stanna på Rasta i Brålanda. Eftersom vi varit där flera gånger förut så hade jag lite koll på menyn även där och visste att räkmacka var ett av de bättre alternativen. Sen är det ju såklart svårt att veta till 10 000 procent vad som är i maten när man äter ute. Men jag hade en plan och följde den. Jag gjorde medvetna val , mer än så kan jag inte göra. Jag ser fram emot att se resultatet på veckans vägning på onsdag.

Hemma igen

Nu är jag hemma i Karlstad igen. Har varit och handlat och fixat lite för kommande vecka. Jag har också hunnit med veckans sista promenad. Jag stannade på 53 000 steg + 70 minuter träning i bassäng. De är mindre än förra veckan men jag är ändå nöjd. Måste ju tänka på min skadade fot. Nu ska jag bädda ner mig i soffan och ladda upp för en ny vecka med nya äventyr.

You may also like

6 comments

Sandifighter (Sandra) 17 november, 2019 - 19:57

Du ska vara supernöjd över både träning och maten. Härligt att du är så stark och kan stå på dig. Tycker du är super duktig ❤

Reply
astrid 18 november, 2019 - 20:26

Heja dig! Och en lussebulle är verkligen okej, inget man behöver säga att man unnar sig. <3

Reply
Johanna Andersson 21 november, 2019 - 12:30

Tycker verkligen du borde vara ambassadör för Viktväktarna och få betalt för allt du skriver kopplat till dem. Överväger att prova på något program tack vare dig 🤗

Reply
Joanna Halvardsson 21 november, 2019 - 14:46

De tycker jag med men de betalar uppenbarligen hellre kändisar för att vara ansiktet utåt än att ha någon som brinner för programmet och följt det i över tio år. Om du vill testa använd den här koden https://www.viktvaktarna.se/se/checkout/iaf/?iaftoken=C1E624FB00
så får du rabatt:)

Reply
Johanna Andersson 21 november, 2019 - 14:53

😻😻😻 Dock är du ju kändis! Alla fall enligt mig. Blir lika star-struck varje gång jag får träffa dig eller när du gillar en bild på Instagram.

Reply
Joanna Halvardsson 21 november, 2019 - 16:21

<3

Reply

Leave a Comment