Aspiepower Media

Jag lever i mjukiskläder

Detta inlägg innehåller Adlink
……….

Jag älskar mjukiskläder

Jag skulle kunna gå runt i mjukiskläder hela tiden. Det första jag gör när jag kommer hem är att byta till mjukisar. Vanliga kläder skaver, trycker och är allmänt jobbiga. Troligen upplever jag detta för att min Asperger diagnos gör så jag har annorlunda perception. Paula Tilli har skrivit ett intressant inlägg om just detta.

I dag finns det iallafall många snygga mjukisdresser. Här hittar ni några snyggingar från Madlady.

 

mjukiskläder

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5.

 

4 reaktioner på “Jag lever i mjukiskläder

  1. Tack snälla du ?
    Vet du, jag lever också i mjukis kläder så ofta jag bara kan och där emellan vägrar jag klä på mig och bara strosa omkring i morgonrocken hela dan ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *