Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Föreläsning för min stora dag – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Föreläsning för min stora dag

Min stora dag

Föreläsning för Min stora dag

I fredags begav jag mig till Stockholm. De blev en lugn kväll på hotellet för att ladda upp för lördagens föreläsning. I går föreläste jag nämligen för ambassadörer på Min stora dag. Läs mer om organisationen här. Jag brinner lite extra för att hjälpa barn som har det svårt. Om min berättelse kan få deras ambassadörer att förstå barnen de möter bättre så vill jag självklart hjälpa till. Jag driver ett litet företag och har inte möjlighet att skänka pengar hur som helst. Men den här gången valde jag att ge 80% rabatt för att pengarna går till något viktigt. Jag vill vara med och förverkliga sjuka/funktionsnedsatta barns drömmar. En del föreläsningar är lite viktigare än andra.

Min stora dag

Huvudet känns som en torktumlare

Jag kom hem sent i går kväll och hjärnan kändes som en torktumlare. Hade glömt mina hörlurar hemma så åkte både dit och hem utan. Var helt mör i huvudet när jag skyndade in på Coop. Där blev jag stoppad av en tjej som bara ville säga att jag var grym, precis vad jag behövde. Sen åkte jag hem och la mig i badkaret innan jag tog kvällen tidigt. I dag blir det en lugn söndag i soffan.

Min stora dag
Choklad är en bra present;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *