Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Jag la tvåtusen kronor på mitt utseende – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag la tvåtusen kronor på mitt utseende

Skönhetsdag

I går var det en riktig skönhetsdag. Jag började dagen med ett besök hos frisören och nu har jag inte längre någon hårkris. Blondinen fick försvinna och jag är nöjd. Åkte hem en sväng innan det var dags för en promenad med Roffe. Sen åkte jag hem en sväng till innan jag kom på att jag behöver fixa naglarna. Jag gick in till stan för att kolla om de hade en tid men de hade bara en ledig tid två timmar senare. Så jag gick hem igen haha.

Jag la tvåtusen kronor på mitt utseende

Hemma passade jag på att göra tomatsoppa och äta lite innan det var dags att bege sig in till stan igen. Den här gången tog jag bilen och det var nog lika bra för när dagen var slut så hade jag gått 11 422 steg. De blev färgglada naglarna den här gången, det behövs i de här gråa och tråkiga vädret. I går la jag tvåtusen kronor på mitt utseende haha det är det väl värt?;)

Ingen vila

I dag har en lugn förmiddag sen ska jag i väg på sjukgymnastik. Senare i eftermiddag väntar styrelseutbildning och styrelsemöte med (H)järnkoll. Förra veckan och denna vecka är väldigt intensiva, ingen vila här trots att jag är arbetslös på 25%. För den där depressionens skull tror jag att där är bra att jag har mycket att göra och inte har tid att tänka så mycket.

utseende

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *