Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Pinnjakt och äntligen återförenade – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Pinnjakt och äntligen återförenade

Pinnjakt

Jag började gårdagen med att åka en sväng till jobbet och fick lite massage. Sen åkte jag hem och vilade några timmar innan det var dags att med Roffe ut på promenad. Han tyckte dock att vi skulle ut på pinnjakt. Det blev en liten promenad tillslut och jag åkte och hämtade ut medicin innan det var dags att åka till Hagfors. Jag är glad att man kan ta delbetalning på apoteket för mina sprutor kostar 20 000 för en månad så när frikortet är slut så ska jag lägga ut  2300 kronor på en gång. En halv förmögenhet.

Äntligen återförenade

I Hagfors väntade min till pälskling, äntligen är vi återförenade igen efter några veckor utan varandra. Det blir en lugn helg utan några direkta planer. Jag har som vanligt ont i magen. Tror de går snabbare att räkna hur många dagar på ett år som jag inte har ont i magen än hur många dagar jag har det. I bland tycker jag att min kropp faktisk borde skärpa sig lite. Kan jag inte få en lugn stund i en vecka iallafall, är det för mycket begärt?

2 reaktioner på “Pinnjakt och äntligen återförenade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *