Manisk?

manisk

Manisk?

Onsdag var en skitdag som som slutade med dubbeldos lugnande.  Torsdag var bättre och jag var sjukt effektiv. Jag börja dagen vid psykiatrin för veckans samtal. Efter det blev jag så sjukt sugen på bullar så åkte hem och bakade dubbel sats kesobullar. När dom var klara så åkte jag i väg och lämnade några hos Carolina. Sen drog jag in till stan och bokade en tid för att fixa naglarna och sen shoppade jag ett par jeans. På eftermiddagen han jag tvätta fyra maskiner och sola solarium. Kvällen avslutades med att se Luddes match på tv, vilket blev årets sista match. Man kan ju nästan börja undra om jag håller på att bli hypoman men så är inte fallet. Jag hade bara väldigt mycket energi.

Nya naglar

I dag har jag fixat naglarna och sjukt nöjd med dom den här gången. De matchar också mitt nya mobilskal. Jag har också jobbat lite hemifrån och har hunnit med att städa lite. Nu ska jag lägga mig i soffan och chilla lite i väntan på Henrik som ska komma i kväll. Han blev räddaren i nödan och följer med till Arvika så jag inte missar Backyard Babies. Han ska också fira sin unge som fyllde tio år under veckan 🐱

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen