Det är dags att boka mig som föreläsare!

Boka mig som föreläsare

Det är dags att boka mig som föreläsare

Nu är det dags att boka mig som föreläsare! Årets trettonde föreläsning är inbokad och varje vecka kommer det nya förfrågningar. Så kul! Vet du om att du vill boka mig under september-januari? Då är det dags att göra det nu. Eftersom jag är sjukpensionär på 50% och har en anställning vid sidan av mitt företag så kan jag bara ha ett viss antal föreläsningar.

En gripande rolig och informativ föreläsning

Boka en gripande, rolig och informativ föreläsning om hur det kan vara att leva med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2. Jag tar med er på min resa från trasig 14 åring, psykiatrisk slutenvård, 15 års självskadebeteende och 8 självmordsförsök. Till i dag som utbildad journalist, prisad föreläsare, som driver eget företag och har varit självskadefri i 3 år och 1 månader. Jag kommer berätta för er om hur jag med rätt stöd och hjälp har vänt mina funktionsnedsättningar till funktionsförbättringar.

Olika teman:

Jag utgår från olika teman när jag föreläser jag kan dock anpassa mig efter kundens önskemål. Ni hittar mina teman här nedan. Mina upplägg är på 30, 60 och 90 minuter men kan självklart anpassa mig helt efter era önskemål.

Min livshistoria:

Min resa från trasig 14 åring. X antal år med psykisk ohälsa, psykiariskslutenvård, åtta självmordsförsök till egenföretagare och prisad föreläsare. Denna föreläsning innehåller delar av alla punkter nedan.

Min skolgång:

Vilken stöd fick jag och vilket stöd hade jag behövt för att klara skolan på samma villkor som mina klasskompisar. Hur hade man kunnat bemöta mig på ett bättre sätt.  Jag kan genom min föreläsning hjälpa er att med enkla metoder och lösningar anpassa skolan för barn med särskilda behov och öka förståelsen.

Min resa ut i arbetslivet:

Vilket stöd fick jag från arbetsförmedlingen, försäkringskassan, kommunen och landstinget som gjorde att jag tog mig ut i arbetslivet och hela vägen till eget företag. Hur hade man kunnat bemöta mig på ett bättre sätt.

Min erfarenhet av vården, både vanliga och psykiatrin:

Hur har jag blivit bemött och hur hade jag velat bli bemött.

Att vara aktiv inom idrotten och ha en NPF-diagnos –

Jag berättar om hur jag upplevde att det var att ha en NPF-diagnos och vara aktiv inom idrotten på elitnivå. Hur skyttet blev min rehabilitering. Hur ledarna kunde ha gjort annorlunda så jag känt mig delaktig på samma villkor som mina klubbkompisar.

Läkemedel vid psykisk ohälsa- oönskade effekter –

Jag berättar om mina erfarenheter av medicinering vid psykisk ohälsa. Om hur biverkningarna som kom som ett brev på posten påverkade mig. Hur  alla mediciner sattes ut så vi hittade rätt dos och tillbaka till livet.

Bokningar:

För prisuppgifter, frågor och bokningar maila: info@joannahalvardsson.se
Läs mer om mina föreläsningar och tidigare uppdragsgivare här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen