Aspiepower Media

Backyard Babies på Olssons brygga

olssons brygga

Backyard babies på Olssons brygga

I går var det äntligen dags för det jag väntat på i flera månader. Backyard Babies på Olssons brygga i Arvika. Jag är glad att Henrik kunde bli med så de blev av trots att kommunen krånglade till det. Vi åkte mot Arvika vid 17- tiden men när vi kom dit fortsatte vi mot Charlottenberg. Det ligger ca 30 min från Arvika, vid Norska gränsen och det finns ett köpcentrum där.

Viktigt ärende

Jag hade ett viktigt ärende att uträtta där…. Att köpa två flak Pepsi Max Cherry. Jag älskar den och jag levde på den i Skottland. Dock är det ett problem att det inte finns i Sverige (förutom på norska gränsen) så när vi ändå var så passade vi att köpa på ett lager så jag klarar mig ett tag. Pesi om ni läser de här fixa så den kommer till Sverige och ni kommer bli rika för jag kommer köpa den så ofta haha.

Kvällens outfit

På bilden ovan ser ni kvällen outfit. Eftersom spelningen var utomhus och det är september så var det väldigt svårt att veta vad man skulle ha på mig utan frysa ihjäl. De fick bli så här och jag frös bara lite i slutet. Regnet slapp vi iallafall, troligen för att extra åkte och köpte en regnjacka i fall att.

Wilmas musikpub

Vi kom till Arvika i god tid så vi gick till Wilmas musikpub som några bekanta till mig äger. Jag kan verkligen rekommendera det stället om ni har vägarna förbi Arvika. Väldigt mysigt och de hade ett väldigt bra utbud på alkoholfritt, som Henrik fick köpa eftersom han var min privatchaufför haha.

Kvällens höjdpunkt

Sen var det dags för kvällen höjdpunkt, att se mina favoritkillar. Det var en magisk spelning och jag stod såklart längst fram. De är längst till höger som gäller så jag får stå närmst den bästa haha. När spelningen var slut så slängde han ett plektrum till mig så samlingen börjar bli stor nu. Jag har egentligen två till men de har jag gett bort. Jag kommer snart få bygga ut för att få plats med alla;) Tack för allt Backyard Babies!

 Olssons brygga

 Olssons brygga  Olssons brygga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *