Aspiepower Media

Personlig almanacka

personlig almanacka

Det blir lite hjälpmedels-tema den här veckan. Först en recension om ett nytt tyngdtäcke i måndags och nu ett tips om mitt viktigaste hjälpmedel, min almanacka.  Jag har tidigare haft en personlig almanacka men de senaste året har jag haft en vanlig. När det var dags för en ny så blev de en personlig för då kan jag göra den exakt som jag vill ha den.

personlig almanacka

Ett helt uppslag

Jag behöver ha hela veckan på ett uppslag för att se helheten. Som jag också skrivit om tidigare så använder jag två färger i min kalender. I de här fallet är de lila fälten saker som tar energi och de vita sådant som ger energi. Det ska vara lika mycket vitt som lila på ett uppslag för att få balas. Jag bokar även in vilotid de veckor som jag har väldigt mycket att göra.

Bloggplanering

Den här gången valde jag också att ha ett månadsuppslag innan varje månad. Tanken är att det ska bli mitt bloggschema. Där skriver jag in saker jag kommer göra och som jag kommer blogga. Då blir det tydligt vilka dagar som de kommer komma inlägg på. Saker kan självklart ändras men man får en liten överblick. Nu fick ni en smygtitt på vad som väntar er bästa månad;)

 Klistermärken och pennor

En annan grej jag gillar med en personlig almanacka är klistermärkena som följer med/som man kan köpa till. För dom gör det just personligt. Jag köpte med några extra klistermärken, bland annat Therese Lindgrens design. Det blev också några överstrykningspennor och sköna pennor att skriva med. Älskar att dom har bläck som går att studda.

Personlig almanacka

Leopard och Baby

Valet av fram och baksida är kanske inte så oväntat. Baby och leopardmönster typ de två viktigaste sakerna i mitt liv haha. Nu har ni fått se mitt viktigaste hjälpmedel. Skulle min kalender för svinna så skulle de bli totalkaos. Samtidigt blir det lite som terapi och sätta sig ner och pyssla lite.

Personlig almanacka

Planeringsproffs

Om man vill att planeringen ska bli perfekt så får man ta hjälp av ett planeringsproffs. Hon på bilden nedan är den bästa jag någonsin jobbat med. Hon säger att man ska sova 15 timmar per dag, gosa fem timmar per dag, äta två timmar och leka i tre timmar. Jobb finns det inte plats för haha. Om ni vill boka henne som konsult så ställer hon gärna upp och tar betalt i ostbågar;)

 

2 reaktioner på “Personlig almanacka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *