Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Sista semesterveckan i bilder – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Sista semesterveckan i bilder

Sista semesterveckan i bilder

Tiden går fort när man har roligt och nu är fyra semesterveckor över. I dag gjorde jag min första dag på Karlstads träningspraktik/Fitclub24 Karlstad och den dagen var inte så ansträngande. Jag börja jobbdagen med att få massage sen fick jag gå hem en och en halv timma för tidigt för jag hade inget att göra. Haha en bra första dag. I de här inläggen tänkte jag visa er min sista semestervecka i bilder.

semestervecka

Överaskning

När jag öppnande dörren på jobbet i måndags (var där för att få massage) så såg jag en välkänd nos innanför dörren. Roffe har inte varit på kontoret på nästan en månad men på min 3 år utan självskadebeteende dag så var han tillbaka. Jag tror att han kom extra för att fira mig 😉

Fira med choklad

Som sagt firade jag 3 år utan självskadebeteende i måndags. Det firade jag med att få besök, äta choklad och kolla på Modus för fjärde gången.

Speedway i Hagfors

Tisdagen var lugn men på 0nsdag åkte jag och min gäst till Hagfors för att se speedway. Jag kan informera er om att det är sjukt svettigt att fota speedway i närmare 30 graders värme. Den gula fula västen andas inte och ett tag tänkte jag ta av mig och fota i BH men vågande inte haha.

Varmt för pälskingar

Vi åkte hem till Karlstad efter speedwayen men på torsdag vid lunch åkte min gäst hem och jag åkte tillbaka till Hagfors. De är skönare där än i lägenheten när det är så varmt ute. Men vi kan iallafall svalka oss det är värre för de små pälsklingarna. Bebbsan varvar att ligga i buskar, under en solsting och ligga på altanen med fläktar. Jag har köpt en kyldyna till henne men hon vägrar att använda den. När jag lägger godis på den så lägger hon sig på den tills godisen är slut då kliver hon av igen. Haha smart unge de där.

Infektionskänslig

Lördagens spenderades vid sommarstugan och det blev fyra dopp i Rådasjön. Vi har ju pool hemma men det hade kommit skräp i den så den såg inte alls trevlig ut. Eftersom jag är så infektionskänslig så var det inget att tveka på så vi fick tömma den och fylla på igen. I går var poolen brukbar igen så söndagen spenderades hemma vid den innan jag åkte mot Karlstad igen. Det var min sista semestervecka i bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *