Aspiepower Media

10 månader utan energidryck

 energidryck

Tio månader utan energidryck

I dag är det tio månader sedan jag drack min sista droppe energidryck. Jag konsumerade minst en per dag i flera år. Det blev en ond cirkel. Eftersom jag är bipolär så blev jag spedad och då kunde jag inte somna på kvällen. Då vaknade jag upp nästa dag och var trött och tog en till. Så fortsatte det tills min nuvarande chef Åsa tipsade mig om Herbalife. Sedan dess har jag använt deras uppiggande örtte som jag blandar med deras Aloe vera.

Bränner hundra kalorier per kopp

Teet gör så jag blir lagomt pigg utan att bli speedad. Det är också vätskedrivande och förbränner hundra kalorier per kopp. Aloe veran är bra för allt möjligt men det hjälper min IBS. Jag har ingen forskning på det jag kommer skriva nu men sedan jag slutade dricka energidryck så har jag inte haft ett enda njurstensanfall. Ni som följt mig ett tag vet att jag hade minst tio anfall förra året. Jag tror att energidrycken gav mig njurstensanfall.

Dyrt men värt det

Många tycker att produkterna är dyra men energidryck är också dyrt och inte alls bra för kroppen. För mig är det i alla fall värt det om jag mår bättre. Om det är någon som är intresserad av produkterna så kan ni maila mig på info@joannahalvardsson.se så berättar jag mer:)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *