3 år utan självskadebeteende

3 år utan självskadebeteende

3 år utan självskadebeteende

Ursäkta mitt språk men TRE FUCKING JÄVLA ÅR UTAN SJÄLVSKADEBETEENDE!
I dag är det tre år sedan jag satt på Kumla anstaltens parkering. Jag hade i panik dragit hemifrån och tänkte att är man rädd för att man ska skada sig själv så kan det inte finnas ett bättre ställe att vara på än Sveriges säkraste anstalt.

Samtalet som förändrade allt

Jag smsade min bästa vän. Jag skrev att jag inte ville leva och det tog två minuter så ringde telefonen. Under det samtalet så sa han saker som förändrade allt. Han fick mig att inse att jag inte bara skadar mig själv. Jag skadar också dom som står bredvid och inget kan göra.

Vill inte skada dom jag älskar

Jag stå ut med att skada mig själv men jag kan inte stå ut med att skada dom jag älskar. Så där och då bestämde jag mig för att 15 års självskadebeteende är över. Tack Carolina och Ludde för att ni alltid finns där och tjatar, stöttar och hejar. Tack för att ni aldrig lämnar mig fast jag stundvis beter mig som en idiot. Utan ert stöd och min envishet när jag bestämt mig för något så hade jag inte klarat det här. I dag firar vi tre år utan självskadebeteende! Jag är sjukt stolt över mig själv för att jag klarat det här trots vårens kris. Nu satsar vi på fyra år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen