Aspiepower Media

Valsarna-Team Rapid

Slappa lite

Jag började gårdagen med sovmorgon. När jag vaknade så hittade jag ett sms om att min kontaktperson var sjuk så helt plötsligt var jag ledig till 16. Passa på att slappa liten sen gav jag mig ut på en promenad. När dagen var över hade jag kommit upp i 11,39 km. Precis innan jag skulle åka mot Hagfors så fick jag sms om att min glasögon hade kommit så åkte in till stan och hämta dom sen åkte jag vill Viktväktarna och vägde mig innan jag åkte. Ni får se glasögonen och kommer få resultatet på vågen i nästa inlägg.

Valsarna-Team Rapid

Väl framme var det dags för årets första match på hemmaplan för mig. Det var skönt att vara tillbaka igen och det är skönt att ”konflikten” är löst så jag får fota på inneplan igen. Det var lite jobbigt väder att fota i går för halva banan var jättesolig och andra halvan var skuggig. Sen känner man sig lite ringrostig när man inte fotat i ett år för de går snabbare vad det känns. Det blev iallafall en bra match, fantastiskt väder men tyvärr blev det förlust för Valsarna.

Inte samma stress

Har inte hunnit gå igenom alla bilder än men här nedan hittar ni några. Det är en grej som jag känner stor skillnad på sedan jag började med Litium, att jag inte är lika stressad längre. Förut satt jag halva natten och redigerade bilder för att få ut så snabbt som möjligt. Nu känner jag ingen stress dom får vänta på sina bilder och orkar dom inte det nej då får dom väl gå till någon annan fotograf då.

Valsarna-Team RapidValsarna-Team RapidValsarna-Team Rapid Valsarna-Team Rapid Valsarna-Team Rapid Valsarna-Team Rapid Valsarna-Team Rapid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *