Effektiva Joanna

Effektiva Joanna

Effektiva Joanna

Jag är sjukt effektiv när jag lägger den sidan till. I dag är en sådan dag när effektiva Joanna är här. Jag har hunnit med att jobba fyra timmar. Uppdaterat Luddes Facebook två gånger. Han har för övrig en ny hemsida som släpptes i dag, kolla in den här. Jag har ringt morfar som fyller år. Skickat iväg en faktura. Mailat en eventuellt blivande uppdragsgivare. Pratat med Carolina i telefon tre gånger. Packat till Skottland. Tagit en promenad på 5 km. Tvättat fyra maskiner med tvätt och hängt. Och lagat mat. Allt detta hade jag hunnit med innan klockan 15.30. Och jag är fortfarande inte manisk.

Nyttig blåbärspaj

Efter allt de där så har hunnit med och städa lite också. Nu ligger jag i soffan och kollar på Moden i Sandhamn och äter nyttig blåbärspaj. Ni hittar receptet på pajen här men jag bytte ut hallonen till blåbär. Pajen funkar lika bra till frukost och mellanmål. Jag åt den även i morse och hållit mig mätt hela dagen. Lyx att kunna äta paj till frukost liksom!

Ett svar på ”Effektiva Joanna

  1. Har följt din blogg ungefär sedan du postade receptet på frukostpajen första gången och har funderat på att testa med blåbär men nu måste jag få tummen ur. Älskar den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen