Vardag

Mors dag

Mors dag

I fredags åkte jag till Hagfors där jag har haft en lugn helg. I går firade mors dag i förskott med tårta hos mormor och morfar. Jag och pappa var också i väg och satte en blomma på farmors grav. Jag tycker att sånna här dagar är överskattade varför visar vi inte bara kärlek till våra nära varje dag? Min unge gav mig gos, bästa presenten!

Hemma i Karlstad

Nu är jag hemma i Karlstad igen. Jag har hunnit med att gå och hämta paket, sola solarium, handla, laga mat och ställa upp saker på vinden. Jag är effektiv när jag vill och nu är jag inte ens manisk haha. Nu bli det chill i soffan och ladda upp för en nya spännande vecka. Vet ni vad? Om 11 dagar åker vi till Skottland!

One Comment

  1. Verkar ha haft en skön söndag! Hoppas du får en fin vecka! Klia kissen bakom örat från mig!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*