Att få vara kreativ

att få vara kreativ

Att få vara kreativ

Jag är en väldigt kreativ person och gillar att skapa i både bild och text. Men de senaste året har kameran mest legat och samlat damm och jag inte riktigt haft någon inspiration. Därför tycker jag att det är så kul att jag äntligen får vara kreativ på mitt nya jobb. I morse drog jag med mig hela kameraväskan  för i dag skulle jag fota lite bilder till våra sociala medier. Dagens modeller var Frida och Theo. Kan vara den gladaste modellen jag någonsin haft. Vill ni se mer bilder jag tar på jobbet så kan ni följa oss på Facebook här.

Hejar hemma

Jag var i valet och kvalet att sätta mig i bilen och åka till Kumla på speedway förut men valde tillslut att stanna hemma. Blev i stället mys i soffan med proteinglass och se matchen på tv. Det blir ganska mycket speedway ändå den närmsta tiden. I morgon i Hagfors och nästa vecka i Skottland. Det känns så overkligt att jag snart är där igen. LÄNGTAR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen