Home Speedway Äntligen!

Äntligen!

by Joanna Halvardsson

Äntligen!

Efter jobbet i går satte jag mig i bilen och åkte mot Kumla. Äntligen var det dags för årets första speedwaymatch. Jag har inte varit så sugen på speedway de senaste månaderna men när man är där på plats så kommer kärleken tillbaka. Doften, ljudet… Ja det är fan fantastiskt! Indianerna vann och det var ju bra så jag slapp prata med en irriterad ”chef” efter matchen;)

82470 steg

Nu är jag hemma i Karlstad igen och har tagit en promenad i Mariebergsskogen med min kontaktperson. Jag har gått 82470 steg denna vecka så det firade vi med att äta glass. Nu ska jag chilla lite sen ska jag åka till Viktväktarna och väga mig. Vid 19 ska jag i väg och jobba en sväng och fota tränande människor.

 

You may also like

1 comment

ellenlundis 15 maj, 2019 - 15:00

Så roligt! Självklart ska man fira med glas. 🍦 Det gjorde du bra

Reply

Leave a Comment