Nätverksträff i Löfbergsskrapan

Löfbergsskrapan

Nätverksträff i Löfbergsskrapan

Mitt i centrala Karlstad ligger det kända kafferosteriet. Ibland när man går förbi kan man känna doften av kaffe. I onsdags fick jag möjligheten att åka upp till tionde våningen i skrapan då Wink och Löfbergs hade en nätverksträff. (Ni kan läsa om förra träffen på Hemlia här) Kvällens tema var normer. Det blev en väldigt inspirerande kväll med många viktiga samtal med en magisk utsikt.

Kul med nya människor

För några år sedan hatade jag att mingla och stod mest och gömde mig i ett hörn. Nu tycker jag att det är kul att nätverka och träffa nya människor som man kan utbyta erfarenheter med. Men jag får fortfarande en chock av att så många känner igen mig och vet vad jag gör.

Nätverka online

På förra träffen fick vi lära oss mer om Linkedin. Jag har försökt lägga mer fokus där och det har tydligen gett resultat för det var många som kan fram under kvällen och sa att de följde mig där. Så jag kommer fortsätta att lägga mer fokus på just Linkedin för det är ett väldigt bra ställe att marknadsföra sitta företag på. Jag kommer också fortsätta att gå på Winks träffar om jag får plats. Vi får hålla tummarna för träffarna blir mer och mer populära så de gäller att anmäla sig fort. Vi fick självklart med oss en liten goodiebag hem i går också. Jag dricker inte kaffe så mamma och pappa får provsmaka.

Ett svar på ”Nätverksträff i Löfbergsskrapan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen