Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Nätverksträff med Wink på Helmia – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Nätverksträff med Wink på Helmia

Wink

Nätverksträff med Wink på Helmia

I går var jag på nätverksträff med Wink. Wink; Women in Karlstad, är ett nätverk för kvinnor i affärsvärlden som är drivna och som vill och kan skapa möjligheter för varandra. Som egen företagare kan man i bland känna sig lite ensam därför tyckte jag att det skulle bli kul att träffa andra och bryta erfarenheter.

Vilken utveckling

Det här är ganska stort ändå. För några år sedan hade jag aldrig tänkt tanken att gå på det här helt själv. Hur skulle det gå till? Nu för tiden tänker jag inte ens, jag bara gör det. Fast jag inte alls mår bra just nu så utmanar jag mig själv. Det gick bra fast jag är världens sämsta minglare. Jag står mest och lyssnar när andra pratar och svarar bara om någon frågar mig något. Jag måste bli bättre på att våga ta plats.

Livet som kändis

Bland de 100 kvinnor som var där var det två jag kände igen. Sen var det några som kände igen mig haha livet som kändis;)  Det blev en trevlig kväll. Tina Lindahl höll en föreläsning på temat: Vässa ditt personliga varumärke på LinkedIn och kom igång med social selling. Väldigt intressant att få nya infallsvinklar. LinkedIn är något jag vill bli bättre på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *