Min påsk

Min påsk

Hej kompisar! Jag hoppas att ni haft en bra påsk. Vi har haft en lugn men bra påsk och påskärringen på bilden ovan tyckte inte att det var så kul att vara utklädd. Om blickar kunde döda så hade jag varit stendöd nu haha. På fredag var vi bortbjudna till moster på mat. Jag tog med mig en sallad för jag vägrar att äta påskmat hela helgen. Jag hade bestämt mig för att räkna points den här påsken och det gick ganska bra tills jag började äta choklad i går. Men det är bara påsk en gång per år.

En promenad

Jag försöker röra på mig mer den här helgen så jag och Nadia (kusinbarn) tog en lite promenad på fredagkvällen. Gissa vart vi hamnade? På speedwaybanan såklart. Första gången jag var där i år och snart drar det igen. Uppdaterade Luddes första match i helgen och även om jag inte varit så pepp på speedway i år så är det ändå skönt att det är i gång.

Härligt väder

I går var det magisk väder ute. 19 grader mot garageväggen så passade på att sola lite. Jag älskar att solen tittar fram för man blir så himla mycket gladare. Baby gillar också att det är vår för då kan man gå ut och äta gräs och hänga på inglasade altanen. Gårdagen avslutades med att kolla på Jägarna (den nya serien) jag hade dock redan sett den men jag har sett mer eller mindre alla svenska serier 2-3 gånger haha jag har inget liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen