Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Aspiepower media 3 år! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Aspiepower media 3 år!

Aspiepower media 3 år

Aspiepower media 3 år!

I dag är det ingen vanlig dag för i dag fyller mitt företag Aspiepower media 3 år. Tre år utan konkurs haha. Jag tycker fortfarande att starta företaget är en av de bästa sakerna jag gjort. När vi stod där i april 2016 och skulle skriva i papperna på Skatteverket så var jag hysterisk för ingen människa kunde förklara hur man fyller i pappret. Efter mycket om och men fick vi in skiten och jag kände hur fan ska det här gå när jag inte ens kan fylla i ett papper. Men jag valde att följa drömmen och det är det bästa jag gjort.

Rullar på

Det vi trodde att jag skulle omsätta på ett år omsatte jag första halvåret sen har det bara rullat på. Jag behöver knappt marknadsföra mig för på varje föreläsning får jag oftast en ny bokning. Förutom att jag får göra det roligaste jag vet så märks det också ganska tydligt på mitt mående att det här var rätt val.  Jag har under många år sagt att jag inte passar i mallen. Jag har ju sjukersättning på 50% men skulle må bäst av att ha på 60% men så funkar inte systemet. Sedan jag starta eget jobbar jag ca 16 timmar i veckan i veckan och vissa månader ännu mindre. Vilket också märks väldigt tydligt. De senaste tio åren har jag haft minst 10 infektioner per år. De senaste tre åren har jag ätit max fyra antibiotikakurer per år. Min kropp mår bättre av att jobba mindre.

Nu satsar vi på många år till!

2 reaktioner på “Aspiepower media 3 år!

  1. Ett stort grattis till jubiléet, Joanna! 😊🎂 🎊🎉

    Jag beundrar dig väldigt mycket för hur du är och det du gör, och även för ditt egenskapade företag med ett så coolt namn som Aspiepower Media, så coola signaturfärger (svart och rosa på visitkortet), och en så fin logga, som din kompis hade skapat åt dig när Aspiepower fyllde ett år. 😎

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *