Aspiepower Media

Resultat vecka 57 och 58 med Viktväktarna

Resultat vecka 57 och 58 med Viktväktarna

Resultat vecka 57 och 58 med Viktväktarna

I går var det dags för första vägningen på två veckor. Mitt resultat vecka 57 och 58 med Viktväktarna blev +0,9. De senaste veckorna har inte riktigt gått som de ska. Det ballade ur totalt och jag har ätit tårta i tre dagar i rad. Pizza, semla och godis. Sen har jag också dragit på mig massa vätska pga kortisontabletterna. Dom ska jag sluta med i morgon så förhoppningsvis är jag lite lättare nästa vecka.

Upp på vägen igen

De ballade ur och i bland blir det så. Det viktigaste är att man hittar tillbaka upp på vägen och inte fortsätter att härva på i diket. Jag har bestämt att jag ska köra stenhårt fram till 31/3. Då jag ska jag nämligen på Backyard Babies i Örebro. Det är lättare att ha mål om man symboliserar dom med något. Så nu kör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *