Vardag

Det blir ingen speedway i år

Det blir ingen speedway i år

Det blir ingen speedway i år

Jag har blivit kallad för speedwayfanasten från Hagfors både i media och när man annonserat mina föreläsningar. Med all rätt då jag missat nio av Valsarnas hemmamatcher i elitserien och allsvenskan under 29 av min 31 år i livet. Förra veckan sa jag dock en sak som jag aldrig trodde att jag skulle säga, att det blir ingen speedway i år.

Ring inte psykakuten

Vänta ring inte psykakuten! Självklart blir det speedway i år men jag kommer inte åka hem till Hagfors för att se alla hemmamatcher. Anledningen är att det inte känns värt att åka 20 mil varje match för att bli motarbetad. (Läs mer om det här) Då kan jag lika gärna åka till Kumla, där finns både bättre speedway och personer som uppskattar det jag gör. I dag är det för övrigt 71 dagar kvar till elitseriepremiären. Jag längtar! Längtar du också?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Bosse
  20 februari, 2019 at 18:03

  Hej Joanna!
  Vad nu tänkte jag, ingen speedway på Tallhult i år?
  Efter ha läst här på din fina sajt har föreningen bitit sig i ryggen, för det är helt sanslöst hur de behandlat både dig å mig. Föreningen förstår inte vilken publicitet de kommer gå miste om i år, för när de inte förstår vad en medialegitimation från SVEMO betyder, samtidigt som de ger den lokala fotoklubben full accreditering för att fotografera kan det kvitta för mig också. Dock kommer många förare bli besvikna för de kommer inte längre få bra fotografier till sina sponsorer.

  • Reply
   Joanna Halvardsson
   20 februari, 2019 at 19:48

   Tyvärr är de inte enda klubben som beter sig illa har hört likande berättelse från andra klubbar. Men som du säger de som förlorar på det.

Leave a Reply