Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Det blir ingen speedway i år – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Det blir ingen speedway i år

Det blir ingen speedway i år

Det blir ingen speedway i år

Jag har blivit kallad för speedwayfanasten från Hagfors både i media och när man annonserat mina föreläsningar. Med all rätt då jag missat nio av Valsarnas hemmamatcher i elitserien och allsvenskan under 29 av min 31 år i livet. Förra veckan sa jag dock en sak som jag aldrig trodde att jag skulle säga, att det blir ingen speedway i år.

Ring inte psykakuten

Vänta ring inte psykakuten! Självklart blir det speedway i år men jag kommer inte åka hem till Hagfors för att se alla hemmamatcher. Anledningen är att det inte känns värt att åka 20 mil varje match för att bli motarbetad. (Läs mer om det här) Då kan jag lika gärna åka till Kumla, där finns både bättre speedway och personer som uppskattar det jag gör. I dag är det för övrigt 71 dagar kvar till elitseriepremiären. Jag längtar! Längtar du också?

2 reaktioner på “Det blir ingen speedway i år

  1. Hej Joanna!
    Vad nu tänkte jag, ingen speedway på Tallhult i år?
    Efter ha läst här på din fina sajt har föreningen bitit sig i ryggen, för det är helt sanslöst hur de behandlat både dig å mig. Föreningen förstår inte vilken publicitet de kommer gå miste om i år, för när de inte förstår vad en medialegitimation från SVEMO betyder, samtidigt som de ger den lokala fotoklubben full accreditering för att fotografera kan det kvitta för mig också. Dock kommer många förare bli besvikna för de kommer inte längre få bra fotografier till sina sponsorer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *