Jag drog till Thailand…

Thailand

Jag drog till Thailand…

Jag vaknade upp i morse, drog upp rullgardinen och möttes av snö. Hallå vad hände med våren som var här i går? När jag skottade bilen som ni ser på bilden nedan så önskade jag att jag också var utomlands. Då hade jag ingen aning om att jag skulle åka till Thailand några timmar senare.

Nästan som att vara utomlands

Eller okej egentligen åkte jag inte till Thailand. Jag åkte till Mitt i City men det kändes som jag var i Thailand förutom snön utanför gallerian. Jag tog i alla fall en lunch med min kontaktperson. Jag har ätit sallad varje gång vi ses i ett halvår snart. Det börjar bli lite uttjatat så det fick bli sushi i dag. Efter den sena lunchen åkte jag hem och packa in Bebbsan i bilen och åkte mot Kumla. Nu har jag helg!

2 svar på ”Jag drog till Thailand…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen