Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 52 listor för ett lyckligare liv – Aspiepower Media
Aspiepower Media

52 listor för ett lyckligare liv

52 listor för ett lyckligare liv

52 listor för ett lyckligare liv

Jag vill verkligen vara den bästa versionen av mig själv hela tiden. Om jag ska vara det så måste jag jobba med psyket. Därför klickade jag hem denna bok- 52 listor för ett lyckligare liv. Boken är fylld med massa listor som ska få dig reflektera över saker och förändra ditt liv. En för varje vecka i ett år. Exempel på listorna är: ”Det här gör dig lycklig just nu”. ”De finaste komplimangerna och de mest uppmuntrade kommentarerna du någonsin har fått”. ”Projekt som du borde ha påbörjat eller avslutat”.

Roligt men svårt

Jag gillar boken och den är rolig att fylla i men det är väldigt svårt. När jag fyller i den här boken så inser jag hur dålig jag är på att uppskatta saker och se de positiva. Jag kan varmt rekommendera boken för den får en verkligen att reflektera över hur ens liv ser ut och vad man behöver jobba mer på. Du kan köpa boken här.

Kombinerar den med Drömkalendern

Jag har valt att kombinera den här boken med Drömkalendern En bok som kan hjälpa dig att nå dina drömmar. Varje dag ska jag skriva något jag gjort för min hälsa och vad jag uppskattar just den dagen. Mitt mål denna månad var att nå 6000 unika besökare/månad på bloggen. Vi nådde 8790 unik! Tjoho! Mitt andra mål var att nå 67,0 kg och det klarade jag också! Jag gillar verkligen fylla i böcker.

10 reaktioner på “52 listor för ett lyckligare liv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *