Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 När vården funkar – Aspiepower Media
Aspiepower Media

När vården funkar

När vården funkar

När vården funkar

Det är ofta som jag gnäller på vården men i dag måste jag ge dom tummen upp. Jag har inte kunnat ta Benepali (min reumatism medicin) på en månad eftersom jag stått på antibiotika. Den dämpar mitt immunförsvar så tar jag den när jag har en infektion så kan jag bli väldigt sjuk. Eftersom jag ätit två kurer antibiotika så har det blivit ett långt uppehåll den här gången och det känns. Jag har väldigt ont i höger handled, armbåge och axel. Så i morse ringde jag reumatologen och bad om en akuttid för att få kortison. I vanliga fall får jag vänta i över två veckor men den här gången gick det smidigt så har en tid redan på torsdag. Det är så skönt när vården funkar utan massa krångel. Håll tummarna för att läkaren är generös och ger mig de tre sprutorna jag önskat.

4 reaktioner på “När vården funkar

  1. Har du hört talas om the Medical Medium Anthony Williams? Du borde läsa hans book Liver Rescue. Han har många tips för människor med psoriasisartit bland annat samt för människor med psykisk inbalans. Många tusentals människor med obotliga sjukdomar har botats genom hans hjälp. 🙂 Lycka till!

  2. Har själv reumatism. De är just nu inte nå vidare. Ibland är vården bra men ofta så har de inte tid. Ibland känner man sig fan helt ensam… Har du något tips för att få mindre smärta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *