Psoriasisartrit Vardag

När vården funkar

När vården funkar

När vården funkar

Det är ofta som jag gnäller på vården men i dag måste jag ge dom tummen upp. Jag har inte kunnat ta Benepali (min reumatism medicin) på en månad eftersom jag stått på antibiotika. Den dämpar mitt immunförsvar så tar jag den när jag har en infektion så kan jag bli väldigt sjuk. Eftersom jag ätit två kurer antibiotika så har det blivit ett långt uppehåll den här gången och det känns. Jag har väldigt ont i höger handled, armbåge och axel. Så i morse ringde jag reumatologen och bad om en akuttid för att få kortison. I vanliga fall får jag vänta i över två veckor men den här gången gick det smidigt så har en tid redan på torsdag. Det är så skönt när vården funkar utan massa krångel. Håll tummarna för att läkaren är generös och ger mig de tre sprutorna jag önskat.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Denise Taylor
  4 februari, 2019 at 14:40

  Härligt att du slapp krångel den här gången 😀

 • Reply
  Kristina
  4 februari, 2019 at 16:51

  Har du hört talas om the Medical Medium Anthony Williams? Du borde läsa hans book Liver Rescue. Han har många tips för människor med psoriasisartit bland annat samt för människor med psykisk inbalans. Många tusentals människor med obotliga sjukdomar har botats genom hans hjälp. 🙂 Lycka till!

 • Reply
  Pauline
  5 februari, 2019 at 14:51

  så bra att du fick hjälp snabbt!§

 • Reply
  Isabella
  17 november, 2019 at 05:31

  Har själv reumatism. De är just nu inte nå vidare. Ibland är vården bra men ofta så har de inte tid. Ibland känner man sig fan helt ensam… Har du något tips för att få mindre smärta?

Leave a Reply