Aspiepower Media

Jag har inte mått så bra

Jag har inte mått så bra

Jag har inte mått så bra

Det har inte kommit upp så många inlägg här de senaste dagarna (förutom dom som var tidsinställda) Anledningen till är att jag inte mått så bra. Jag skrev för ett tag sedan att det varit väldigt bra ett tag nu och att jag var rädd för att det skulle komma en dipp. Jag känner tydligen mig själv väldigt bra för så blev det.

Däckade

Jag har haft väldigt mycket ångest senaste veckan. I torsdags var det så illa så Carolina tänkte köra mig till psykakuten. I stället tog jag Atarax, Zyprexa och en Stiloct efter den sista däckade jag. Henrik beslöt sig för att komma direkt efter jobbet så han kom någon gång efter 01. Jag minns att jag vaknade till i två sekunder när han la sig i sängen men sen däckade jag igen.

908 dagar utan psykakuten

I skrivande stund är det 908 dagar sedan jag besökte psykakuten sist och jag är inte alls sugen på ett besök där. Anledningen är att jag vet att de inte kan hjälpa mig. Jag är inte så sjuk så jag behöver läggas in men jag kan samtidigt inte vänta flera månader på att få en tid på öppenvård. Det är så många gånger förr som jag kommit till akuten och de enda de gör är att ge mig lugnande och skicka en akutremiss till öppenvård för att de inte vill ändra mediciner. Sist fick jag vänta 35 dagar på en akuttid. Hur sjukt är inte det?

Jag kämpar på

Jag kämpar på och försöker undvika akuten. Samtidigt kommer jag inte se det som ett misslyckande om jag hamnar där. Jag väljer i stället att fokusera på det bra. Att jag klarat över 900 dagar utan dom, det är många dagar det. Henrik är som sagt här och i dag gick vi in till stan för att kolla på utställningen. I dag var sista dagen att se den men de jobbar på att kunna visa den på andra städer i Värmland. Nu håller Henrik på med maten och sen blir det lördagsmys med mina hjärtan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *