Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Resultat vecka 52 med Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Resultat vecka 52 med Viktväktarna

Resultat vecka 52 med Viktväktarna I går var det dags för veckans vägning. Jag visste att det skulle vara plus i dag. Jag har skött mig hela veckan men kroppen tyckte att det var dags för ett plus.Resultat vecka 52 med Viktväktarna

I går var det dags för veckans vägning. Jag visste att det skulle vara plus i dag. Jag har skött mig hela veckan men kroppen tyckte att det var dags för ett plus. Men jag är ändå nöjd med mitt resultat vecka 52 med viktväktarna för vågade visade ynka +0,1 kg.
Kommande vecka ska jag testa att börja ha grädde i maten. Jag äter nästan bara lightprodukter och coachen tyckte att jag skulle testa att äta mer fett i fall jag får i mig för lite eftersom de går lite segt så här de sista kilona. Gick ju ner 1,2 kg över jul och nyår och åt jag mat med grädde i flera gånger, så ska göra ett försök.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *