Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Ett års skillnad – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ett års skillnad

Helt ovetande

Vid den här tiden för ett år sedan låg jag i en solstol i Vietnamn. Helt ovetande om hur 2020 skulle bli. Det pratades lite om Corona men nej nej det kommer inte till Sverige sa dom. Ack vad fel dom hade.

Ett års skillnad

Det har hänt mycket på det året. Vilken jävla resa jag gjort egentligen när man tänker efter. På bilden ovan kan ni se ett års skillnad på min kropp. Jag väger ungefär lika på båda bilderna men i dag är jag så jävla mycket starkare både psykiskt och fysiskt.

Träningen får mig att må bättre

Träningen gör så mycket med mig och jag känner att jag mår så mycket bättre. Jag undrar bara varför ingen kom på att jag kunde få fysiskt aktivitet på recept typ 10 år tidigare. Men bättre sent än aldrig säger dom ju. Så det är bara att fortsätta att kötta på. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *