Aspiepower Media

Att föreläsa och vara hög

I morgon ska jag testa en ny grej att föreläsa och vara hög…

Det har varit fantastisk höstväder i Karlstad i dag. Så jag gick ut och tog en promenad. Sen har jag också planerat morgondagens föreläsning. Det känns lite nervöst för jag känner att jag är påverkad och jag har inte tränat på den mer än tre gånger. Men jag ska ju prata om mina erfarenheter av mediciner så jag kan ju berätta om hur det är att föreläsa och vara hög haha.

Kommer du och lyssnar på mig i morgon? Här kan du läsa mer om föreläsningen. Har du tänkt komma så kom i tid för det är först till kvarn som gäller. Det är flera gånger som det blivit fullt på Landstingets öppna föreläsningar så alla inte fått plats. Hoppas att vi ses!

vara hög

6 reaktioner på “Att föreläsa och vara hög

 1. Jag hade garanterat kommit om jag bott i sverige, det är super bra å viktigt de du gör! Lycka till!!
  Det här blir en lång komentar (ursäkta!) men har du/ngn annan vart med om negativa ”saker” bara för att du har psyk diagnoser / äter medicin? Isåfall kan du inte göra ett inlägg om dina upplevelser? 🙂
  Här är ngra fåtal exempel av mina:
  1. När jag blir inlagt första gången på psyk avdelning å ringer min föredetta nära vän löd samtalet såhär jag : ”Hej jag har hamnat på sjukhus, vill du komma å hälsa på?” Hon ” ja självklart! Vad har hänt å var e du? Jag kan komma idag!” Å sen när jag berättar svarar hon ”aha, vi hörs..” sen lägger hon på å hör aldrig mer av sig å vi var väldigt nära vänner..
  2: För ngra år sedan när jag mådde som värst å försökte ta självmord fick jag alltid höra av ambulans folken ”men fattar du att de finns folk som behöver hjälp på riktigt?! Detta är ingen jävla social taxi!!”
  3: På vårdcentralen när dom ser mina diagnoser blir jag inte tatt på allvar för fysiska symtom, vilket händer varje gång. Till ex en gång åkte jag in till akuten för oootroligt magont å dom ville först inte undersöka mig å sa att jag inbillar mig å att de är psykiskt osv. Tillslut skrek läkaren till mig ”men okej vi gör undersökning å tar blodprov men de är nog inget fel på dig!! Förstår du att de blir kö här pga dig å att de är folk som är sjuka på riktigt?!” Efter undersökningarna såg läkaren ut som hon skämdes å berättade att jag måste opereras akut..!
  4: nya vänner/kompisar som fått reda på att jag äter medicin å mina diagnoser så får jag ofta höra komentaren ”Men asså behöver du verkligen medicin för du verkar va helt normal?” ”Du ser helt normal ut, jag antar du skämtar om att du vart inlagd på psyket?”
  Här va ngra av mina upplevelser..

 2. Jag blir jättenyfiken vad det var du fick biverkningar på på nr 6. Synd nog var deltagande inte ett alternativ för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *