Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Lite ljus i mörkret – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Lite ljus i mörkret


Det här inlägget innehåller reklam för mitt eget företag Aspiepower media


Lite ljus i mörkret

Lite ljus i mörkret

På bilden ser ni den fina ljuslyktan som jag fick i julklapp. Härligt med lite ljus i mörket, som jag skrivit förut så gillar jag inte den här årstiden. Där bara mörkt ute hela tiden och det känns som man går runt och är trött hela tiden. Vad tycker du om vintern?Drömmen hade varit att dra utomlands i några månader men mina föräldrar vägrar att släppa i väg mig själv haha. Men själva åker de till Thailand i februari och är borta i TRE VECKOR! Jag kan inte bli med för någon måste ta hand om Baby. Jag är inte alls bitter…. Funderar på att ringa BRIS, så här kan man ju inte få bete sig som förälder;)

Rasar in föreläsningsförfrågningar

Sen verkar det som jag inte kommer ha tid att åka utomlands för just nu rasar det in föreläsningsförfrågningar. Har fått fyra stycken bara senaste dygnet. Fortsätter det så här så blir det ingen vila i vår. Jättekul! Vet du om att du vill boka mig i vår? Då är det dags att göra det nu. Du kan läsa mer om min föreläsningar här.

1 reaktion på “Lite ljus i mörkret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *