Aspiepower Media

Börja dagen med en promenad

Börja dagen med en promenad

Börja dagen med en promenad

Jag började den här veckan med att ha en lugn dag. Började månaden att ta sovmorgon och sen hade jag bara ett möte inbokat. Är så jävla trött av antibiotikan så vaknade upp i morse och kände mig som en zombie. Det snö/regnade ute men jag bestämde mig för att börja dagen med en promenad och gå till jobbet. 5 km blev det sammanlagt och det var riktigt skönt. Jag borde gå oftare för jag blev så himla mycket piggare. Nu är jag hemma och har bosatt mig i soffan igen. Det får bli en lugn vecka  för att ladda upp för föreläsningen i Torsby den 21/1 och min resa till Stockholm på måndag.

1 reaktion på “Börja dagen med en promenad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *