Vardag

Börja dagen med en promenad

Börja dagen med en promenad

Börja dagen med en promenad

Jag började den här veckan med att ha en lugn dag. Började månaden att ta sovmorgon och sen hade jag bara ett möte inbokat. Är så jävla trött av antibiotikan så vaknade upp i morse och kände mig som en zombie. Det snö/regnade ute men jag bestämde mig för att börja dagen med en promenad och gå till jobbet. 5 km blev det sammanlagt och det var riktigt skönt. Jag borde gå oftare för jag blev så himla mycket piggare. Nu är jag hemma och har bosatt mig i soffan igen. Det får bli en lugn vecka  för att ladda upp för föreläsningen i Torsby den 21/1 och min resa till Stockholm på måndag.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Netti Starby
    8 januari, 2019 at 18:01

    Vad härligt med en promenad och visst blir man mycket piggare av det! 😀 Kramis

Leave a Reply